Future Leaders on kesävaihto-ohjelma suomalaisille ja amerikkalaisille lukiolaisille. He keskittyvät aktiiviseen kansalaisuuteen ja johtajuuteen, vierailevat mielenkiintoisissa kohteissa ja asuvat paikallisissa perheissä. Tällä sivulla nuoret kirjoittavat yhteistä blogia vaihtokokemuksistaan Washington DC:ssä ja Helsingissä.

FLosallistujat

Jos olet kiinnostunut Future Leaders -ohjelmasta, katso lisätietoja vaihdot-osiosta:


Future Leaders -blogi

Suomalaiset ja amerikkalaiset lukiolaiset jakavat kokemuksiaan kesävaihdosta Washington DC:n ja Helsingin alueella.

27.6.2017 9.41Elisan ensimmäiset päivät Amerikassa

Innostus oli arvaamatta erittäin korkealla keskiviikkoiltapäivänä, kun kävelin ulos Dullesin lentokentältä Amerikan ihmemaahan. Koti-Suomi oli jätetty kauas taakse, ja pian olisin perillä uudessa amerikkalaisessa kodissani. Valtava kuuman ja kostean ilman aalto tervehti meitä saman tien ja olin varma, että tänä juhannuksena ei villasukkia tarvittaisi. Ensimmäinen ilta kului kotona isäntäperheen kanssa illallista syöden ja jutellen. Iltapimeässä näin myös elämäni ensimmäistä kertaa tulikärpäsiä eli kiiltomatoja.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


13.6.2017 15.31Future Leaders -kesävaihtarit tapasivat toisensa

Future leaders -ohjelmaan valitut suomalaisnuoret saapuivat Opetushallituksen tiloissa järjestettyyn orientaatiopäivään perjantaina 19.5.2017. Tilaisuuden tarkoituksena oli valmistella heitä kesäkuun lopussa alkavaan kuusi viikkoa kestävään vaihtojaksoon Yhdysvalloissa. Vastavuoroisesti Yhdysvalloista on valittu 15 nuorta, jotka tulevat myöhemmin kesällä saman pituiselle vaihtojaksolle Suomeen. 

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi